Brigo is growing – now we are looking for three new employees

23 April, 2019

Read more

Brigo is a privately owned company with a strong entrepreneurial spirit. Our products and services span several technology areas where the goal is to create greater benefits for our customers. That means a varied, dynamic and creative environment for you as an employee. Now we are looking for three new roles in order to meet our customers’ needs and develop new smart products. Read more and apply via the links below (in Swedish only).

Projektingenjör
Som projektingenjör arbetar du med fokus på våra produkter för att utveckla och bereda dem så de kan tillverkas effektivt och med rätt kvalitet. Du arbetar med att skapa artiklar, operations- och materiallistor men även med dokumentation och ritningar för att skapa en stabil struktur för hur våra produkter skall tillverkas.
Läs vidare och ansök via Experis

Teknisk säljare
Som Teknisk säljare hos Brigo kommer du ha fokus på strategisk och långsiktig bearbetning av nyckelkunder och marknader inom textil inredning. Du kommer också vidareutveckla befintliga kundrelationer och affärer, samt skapa nya relationer och affärsmöjligheter. Vidare kommer du analysera kundbehov och tillsammans med teamet omsätta idé till konkret produkt. I rollen som Teknisk säljare kommer du även att representera Brigo på event och mässor både i Norden och i Europa.
Läs vidare och ansök via Experis

Kundtjänst/Backoffice
Som orderadministratör och kundservicemedarbetare arbetar du nära våra kunder och leverantörer med kundernas order och beställningar till leverantörer. Det är du som är vårt ansikte utåt och den som ser till att order blir bekräftade och skapar beställningar till leverantörer och tillverkningsorder för att lösa behov. Du driver på och följer upp så att varor kommer in i tid och att order kan gå som lovat.
Läs vidare och ansök via Manpower